Vastgoed- en bedrijfsfinancieringen

 

Een bedrijfspand gevonden dat aan al jouw eisen en wensen voldoet? Zoek je financiering om te investeren in materieel, of bijvoorbeeld in voorraad? Wil je als belegger je vastgoedportefeuille uitbreiden?

 

Blink helpt je bij het leggen van de basis voor jouw toekomst. Bij het uitbreiden van je bedrijf, het sparren over je zakelijke plannen als ondernemer, het investeren in vastgoed en het regelen van een bedrijfshypotheek. Voor alles wat op de balans komt, kunnen wij de juiste financiering regelen.

 

Met het juiste plan is meer mogelijk dan je denkt. Of het nu gaat om een nieuwe vrachtwagen, een werkkapitaalkrediet of financiering om de voorraad op orde te brengen. En of je nu een bedrijfspand voor eigen gebruik wilt aanschaffen, of ruimte wilt verhuren aan derden. Blink verrast jou als ondernemer graag met alle kansen die er zijn om die financiering te regelen.

 

Sparringpartner

Het financieringslandschap is continu in beweging. Als drukke ondernemer is het haast ondoenlijk om alle ontwikkelingen op de voet te volgen. Hoeft ook niet. Daar zijn wij voor. Blink neemt graag de tijd om te sparren over de mogelijkheden voor uw toekomstplannen.

 

Ons netwerk voor bedrijfs- en vastgoedfinancieringen

Er zijn meerdere wegen die leiden naar het geld dat je nodig hebt. De zoektocht naar de juiste financiering begint vaak bij grootbanken, maar Blink werkt samen met ruim honderd financieringsinstellingen; van asset based-financiers, Fintech-bedrijven, factoringmaatschappijen en leasemaatschappijen tot crowdfundinginstellingen, vastgoedbanken, makelaars en verzekeringskantoren.

 

Hoe wij je helpen

Blink kan ondernemers in elke fase van hun ondernemerschap helpen aan een passende financiering. Tijdens een vrijblijvend gesprek toetsen we de haalbaarheid van het plan en wanneer we die hoog inschatten, schetsen we de relevante scenario’s en gaan we op zoek naar de best passende oplossing voor die kredietbehoefte. Wij schrijven een financieringsmemorandum, presenteren die in ons netwerk van financieringsinstellingen en zorgen vervolgens voor de best mogelijke oplossing.

 

Een intensief proces, voor ons. Jij kunt lekker door met ondernemen. Natuurlijk houden we je op de hoogte van elke stap in het proces, zonder dat je zelf actief bij elke handeling betrokken hoeft te zijn.