Hypotheken

 

Een nieuw huis op het oog en snel de beste hypotheek regelen? Heb je verhuisplannen en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor een passende hypotheek? Of ben je op zoek naar het beste aanbod voor het oversluiten van je hypotheek?

 

Blink regelt hypotheken voor particulieren en ondernemers. Een hypotheek die past bij jouw situatie, nu én later. Of je nu een starter of doorstromer bent, in loondienst bent of met een eigen bedrijf. Wij gaan voor jou door het vuur om dat droomhuis te kunnen kopen.

 

Neem contact op met onze hypotheekspecialist Martine de Vries!

 

Ons netwerk voor hypotheken

Blink onderhoudt goede contacten met alle banken en staat in directe verbinding met de vaste aanspreekpunten die nodig zijn om het proces, wanneer nodig, te bespoedigen. Verder schakelen we ook met andere geldverstrekkers, zoals pensioenfondsen met een hypotheekloket en andere labels van banken. Bij elkaar bieden wij voor hypotheken de keuze uit ruim veertig aanbieders.

 

Hoe we je helpen

Wij regelen alles voor je om de juiste hypotheek te vinden en houden je op de hoogte van elke fase in het proces. In vogelvlucht zijn dit de belangrijkste stappen op weg naar dat grote doel:

 

Intake

Tijdens een vrijblijvende kennismaking nemen we de tijd om je beter te leren kennen, zodat we ook echt maatwerk kunnen leveren. Blink kan altijd snel duidelijkheid geven over de haalbaarheid van jouw plannen.

 

Advies

De volgende stap is een concreet adviesgesprek, op basis van alle aangeleverde gegevens. Tijdens dat gesprek zetten we samen de puntjes op de i. Door onze ervaring weten we wat geldverstrekkers willen zien. Daar spelen we zo veel mogelijk op in, door alle benodigde informatie meteen volledig aan te leveren, wat de snelheid ten goede komt.

 

Selectie

Jouw uitgangspunten zijn leidend voor ons advies over de juiste hypotheekverstrekker. En als je een ondernemer bent, hoef je voor een onderbouwing van de jaarcijfers niet uit te wijken naar een ander ‘loket’; dat kunnen wij zelf voor je regelen!

 

Offerte aanvragen

Wachten duurt lang. Dat begrijpen we. Daarom houden we graag de snelheid erin. Dankzij onze lijnen met de hypotheekverstrekkers en onze vaste aanspreekpunten hoeven we nooit lang te wachten. Ondertussen houden we jou goed op de hoogte van de status van het proces en kun je ons altijd goed bereiken.   

 

Akkoord

We begeleiden het hele proces, van het eerste gesprek tot aan de laatste handtekening. Vind je het prettig dat wij meegaan naar de notaris, of dat we bij jou langskomen om de documenten te ondertekenen? Doen we graag voor je!

 

 

Voor de kinderen

Graag jouw volwassen kind(eren) helpen bij het kopen van een huis? Er zijn tal van mogelijkheden voor jezelf én de volgende generaties! Blink helpt je graag bij het maken van de juiste keuze(s).